воскресенье, 20 сентября 2015 г.

«Захист Вітчизни»

15.09.2015р. на базі ЗНВК «Освіта» відбувся обласний семінар для керівників РМО та осіб, які відповідають за вивчення предмету «Захист Вітчизни» в районах  та містах Запорізької області.
         Представник обласного військового комісаріату В.М.Кара та головний спеціаліст         ДОН  ЗОДА  В.О. Панченко ознайомили  учасників семінару із спільним наказом від 02.09.2015р. №490/0445 «Про  організацію допризовної підготовки юнаків у 2015-2016 н. р.

         Кобзєв А.О. заступник  директора центру допризовної підготовки Жовтневого району виступив з питання організації районних підрозділів освіти з питань викладання предмету  «Захист Вітчизни»
     
   Корицький В.Г., старший викладач кафедри теорії та методики виховання КЗ «ЗОІППО» ЗОР ознайомив учасників семінару з новою       програмою предмету «Захист Вітчизни».

         Працівники  СБУ практично показали, як  надавати  домедичну допомогу в умовах бойових дій.
         Вчителі ЗНВК «Освіта» показали практичні фрагменти уроків на тему: «Засоби індивідуального захисту», та виконання нормативу №  з вогневої підготовки.
         Дякуємо директору ЗНВК «Освіта» Шендрик  С.Г. та вчителям закладу  за підготовку та проведення обласного семінару. Бажаємо вам міцного здоров’я, мирного неба, достатку та успіхів на освітянській ниві.

З повагою, старший викладач кафедри теорії та методики виховання КЗ «ЗОІППО» ЗОР Корицький В. Г.

Комментариев нет:

Отправить комментарий